VIDEO | Spremi se za najluđi zimski provod!

KnockOut Snow Festival

Društvene mreže

KOSF19-promovideo

VIDEO | Spremi se za najluđi zimski provod!

Vrhunski zimski festival čeka te na vrhunskom skijalištu uz vrhunski line-up!

Na KnockOut Snow Festival 2019. u Švicarsku stižu: legendarni balkanski bend koji je osvojio cijeli svijet i kojeg ove zime vraćamo na snježne padine – DUBIOZA KOLEKTIV; s main stagea Ultra Europe festivala vruće ritmove na snijeg nam donose – VANILLAZ; po prvi put nam se pridružuje osječki hip-hop dvojac – KRANKŠVESTER; svima nam dobro znane hip-hop hitove još jednom među planinske vrhove donose – CONNECT; partijanje već dugi niz godina ne bi bilo isto da nas redovito ne prati klubska legenda – DJ LUCA MONTECCHI, a tu će kao i uvijek za vas biti i vama omiljeni Collegium DJ tim.

Svoj 8. rođendan KnockOut Snow Festival slavi u Švicarskoj na jednom od najboljih svjetskih skijališta – 4 Doline, koje broji čak 412 kilometara staza. Naše baze su Veysonnaz, Thyon i Nendaz.

Sigurni smo da ni ti ne želiš propustiti ovu zimsku avanturu – prijavi se odmah i uz Mastercard® i Maestro® ostvari čak 400 KN POPUSTA! Ponuda vrijedi do popunjenja kapaciteta po akcijskoj (First Minute) cijeni, najkasnije do 15.10.2018.!