Ski/Board

KnockOut Snow Festival

Društvene mreže

bordanje

Ski/Board

SKIJANJE & BOARDANJE = TEMELJ KNOCKOUT-a

Iako bi neki zlobnici rekli da je na KnockOut Snow Festivalu skijanje/boardanje na zadnjem mjestu, to u stvarnosti nikako nije točno…

Potrošili smo podosta vremena i financija u pronalasku idealnog skijališta diljem Europe za naš, sad već poznati festival. Vodili smo se pravilom “troznamenkastog” broja kilometara snježnih padina kako se ne biste u 6 dana osjećali kao da ste “stalno na istoj stazi”. Nakon 6 godina francuskih Alpi željeli smo ponuditi osvježenje ponude – i Švicarska se pokazala kao “pun pogodak” – i zato se ondje vraćamo proslaviti 8. rođendan. Više o svim blagodatima koje skijalište pruža možete doznati na linku RESORT & SMJEŠTAJ. Osim 200 kilometara staza, koliko će uključivati ski pass uključen uz cijenu aranžmana (regija Veysonnaz, Thyon & Nendaz), uz doplatu će biti moguće i skijanje na cijelom području “4 Doline” što znači da se u 6 dana možete nauživati na više od 400 kilometara staza i uz to jako dobro zabaviti.

NAJAM OPREME

Riješili smo vam muke koje ste možda do sad imali prilikom iznajmljivanja opreme u Hrvatskoj, ili prilikom nošenja vlastite opreme, što vam je već pomalo i dosadilo, priznajte! 😉

Upravo smo zato dogovorili fenomenalne cijene iznajmljivanja ski i snowboard opreme za naše putnike. Najam opreme potrebno je prethodno najaviti – naznačiti prilikom prijave u prijavnici ili najaviti e-mailom naslova NAJAM OPREME ZA KOSF IME_PREZIME poslanim na info@knockoutsnowfestival.eu najkasnije do srijede 2.1.2019. (u mailu treba navesti: ime, prezime, željeni paket opreme).

Naši partneri iz poznatog lanca iznajmljivanja opreme omogućili su našim putnicima izvrsne cijene za najam raznih kategorija opreme:

CIJENA ZA 6-DNEVNI NAJAM PAKETA OPREME*
PAKET OPREME / RAZINA ZNANJA SKIJE SNOWBOARD
 Green Pack :: početnički 70€
 Blue Pack :: srednje 80€ 80€
 Red Pack :: napredno 90€ 90€

*paket opreme: skije/pancerice/štapovi; snowboard/buce

Oprema se preuzima nakon dolaska na skijalište u predvečernjim satima ili sutradan u ranojutarnjim satima. Predbilježba (rezervacija) za paket opreme se prima naznakom na prijavnici za putovanje ili prijavom na gore navedeni e-mail. Plaćanje se vrši u gotovini kod vodiča u autobusu, nakon čega ćete dobiti voucher za podizanje Vašeg paketa.