Les Orres – the place to be in 2016

KnockOut Snow Festival

Društvene mreže

lesorresplacetobe

Les Orres – the place to be in 2016

Naš  domaćin…

Nakon premijernog i nezaboravnog izdanja KnockOut Snow Festivala u Puy St. Vincentu, te nakon dvije godine krasnog domaćinstva u prekrasnom Orcieresu, odlučili smo jubilarnu snježnu KOSF bajku ponoviti u Les Orresu.

Nije da nam je bilo loše u Orcieresu, čak naprotiv, smatramo da je ono jedno od najboljih skijališta uopće koje je pogotovo pogodno za ovakve manifestacije. Upravo će se u Orcieresu i dalje održavati naši zimski festivali koje smo po uzoru na KOSF franšizirali u druge europske zemlje u kojima radimo.  Da, dobro ste pročitali – KnockOut Snow Festival je, u samo tri godine svoga postojanja, postao regionalni brend i organizira se za sljedeća tržišta: slovensko, mađarsko, poljsko, francusko, srpsko, slovačko…

No kako je sve započelo za Hrvate i hrvatsko tržište, tako će ono uvijek biti u posebnom položaju i prvo dobiti sve dodatke i napretke. Upravo zato smo odlučili ponoviti festival na ovoj destinaciji kako bi razina razvitka i novih ponuda ostala visoka u HR terminu. Les Orres se pokazao kao mjesto gdje se KOSF može dalje razvijati te vjerujemo da smo učinili dobar korak preselivši festival. Više o samom skijalištu možete doznati na našim stranicama, a nadamo se da ćete se jednako dobro provesti na ovoj novoj etapi Vašeg najdražeg zimskog događanja.